Sasha Pivovarova

Vielä pysytellen topikissa suosikkimallini, laitan muutaman kuvan suosikki naismallistani Sasha Pivovarovasta. Ihan vain koska jos joku, niin Sasha = muuntautumiskykyinen!


Tags:

7 kommenttia

  1. Sasha Pivovarova on tosi nätti ja myös yksi mun suosikkimalleista. :) Muttei tietysti yhtä upea kuin Natalia Vodianova. Mitäs mieltä olet Nataliasta?

    Jotenkin aika jänski juttu, että suomalaismalleista vain muutama pärjää, mutta venäläisiä on catwalkit täynnä. Toisaalta onhan suomi pieni maakin jossa on vähemmän materiaalia/tyttöjä.

    Natasha Poly oli yhteen aikaan myös yksi suosikkini.

    Suomalaismalleista harvoin tulee semmoisia persoonallisuuksia joita näkee myös celebrity-juhlissa.. A-listalla.. Niin kuin nyt Natalia V. Joku Suvi Koponen voi olla hyvä malli, mutta jääkin sellaiseksi ammattimalliksi joka esittelee vaatteita ja sitten muuten on kai ..??? aika pois parrasvaloista. :( Sääli..

    Venäläismallit osaa muuten usein myös mennä hyviin tai näkyviin naimisiin, esim. taas Natalia V.

    VastaaPoista
  2. en oo enne täst mallist kuullukaa [ k en tiiä paljoo paskaakaa mallei ko en oo kiinnostunu ], mut noi ylemmät kuvat ja varsinki toi oikeen yläkulman kuva on niiiiiin maseita !!

    VastaaPoista
  3. Sasha on todella kaunis malli !

    VastaaPoista
  4. suklaahirviö; kiitos pitkästä ja mielenkiintoisesta kommentistasi!
    Olet oikeassa, että venäjän puolelta sikiää huippumalleja todella paljon. Minkä huomaan kans jo ihan siitä että omat suosikkimallini pääasiassa ovat venäläisiä myös .. :DD
    Natasha Polya en nimeltä vielä tiennyt, mutta Natalia on myös yksi ehdottomia suosikkejani (tosin omalla listallani Sasha peittoaa hänet ). Vlada Roslyakova saa myöskin erittäin paljon pointseja minulta!

    Veikkaan että suomalaisissa on se vaatimattomuus ja nöyryys ehkä enemmän näkyvissä kun taas venäläisiltä pukkaa suurempi määrä kunnianhimoa, mitä isossa maailmassa malleilta haetaan myöskin ja ehkä näin nämä mallit näkyvät eniten.
    ? Malleista ja mallimaailmasta ylipäätään voisi joskus rustailla tänne hiukka isompaakin merkintää (kiitän inspiraatiosta :D)

    Mutta Koposesta.. mielestäni olin joskus lukevinani, että hän olisi sanonut keskittyvänsä töiden tekemiseen ennemmin kuin juhlimiseen? .. (suomalaiset ja se sisu?)

    andou; en olis muuten varmaan koko merkintää edes tehnyt, elleivät nuo ylärivin kuvat ois tulleet vastaan eilen! Todellakin vakuuttivat..

    VastaaPoista
  5. Voi herran jestas nuo kaksi ensimmäistä kuvaa näyttävät niin siltä, että hän on mies. Olin ihan varma, että hän olikin! :o

    VastaaPoista
  6. kullanmuru; katoin itekkin että "hei hiukan siistii ihan pivovarovan näkönen jätkä" mutta ei sitte menny just nappiin tuo aatos :__D

    VastaaPoista
  7. ihanaa törmätä ihmiseen, joka tietää Sashan :D koulussa koitin kavereille puhua hänestä (kun on munkin suosikkimalli), mutta oli melko hankalaa kun ei Pivovarova soittanut kellään mitään kelloja.

    tää on muuten kivan olonen tää sunkin blogi, taidan alkaa seuraileen :)

    VastaaPoista