se mikä on, on.

En oikein osaa antaa minkäänlaista nimeä omalle tyylilleni, vaikka sen tavallansa pyrinkin jonkin nimikkeen alle leibeloimaan. Mulla on vaan se oma juttu, jota pyrin tiettyjen ääriviivojen kautta piirtämään ja joskus kokeilunhalun vuoksi väritän hiukan yli. En kuitenkaan halua, että jossakin vaiheessa kokisin sen "aa, tää on mun tyyli" kolauksen ja jäisin polkemaan paikoilleni. Ennemminkin, "aa, tän kaltanen vois nyt olla ehkä pidemmänkin aikaa" kolauksen. Muutos on aina hyvästä, sillä jos sitä ei olisi tapahtunut, ei sen olisi tapahtua tarkoituskaan.
Koska sanoja oli liikaa tai liian vähän, kokosin kuva-kollaasin omista idoleistani ja yksinkertaisesti niistä asioista joista diggailen.


Punk, vintage, pop-taide, nintendo, haute couture, wong kar wain & charlie chaplinin elokuvat, pullip-nuket... elämän pienet ilot, omansa kullakin. Se mikä inspaa jatkamaan hengittämistä yhteiskunnassa, on syy-seuraus meikkilaukkusi ja vaatekaappisi kontekstiin.
Mistä tahansa ympäröivästä on helppo inspiroitua ja varsinaista vaikutteiden listaa ei ole. Oli tyyli kuitenkin mikä tahansa, se millainen sen kantaja on, kruunaa kaiken ja tekee siitä sitä jotain oikeasti toimivaa.

8 kommenttia

  1. Ihana tuo kuvakollaasi. ♥
    Mut hei tell me, kuka tuo lila hiuksinen neiti on tuossa vasemmassa reunassa Mikin ja Akun vieressä :o

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus ja kollaasi *o* ♥

    VastaaPoista
  3. anonyymi voi kiitti :> !

    socialriot Kiitän ♥ Se on GOLLBETTYn laulaja Yun :D

    Mira kiitti kiitti ♥

    VastaaPoista
  4. hei kuka toi keltapaitanen tyttö tuolla vasemmassa yläreunassa on? :D

    VastaaPoista
  5. tosi hyvä teksti ja kaunis kollaasi 8) ois kiva nähä lisää kuvaa vaatteistas :3

    VastaaPoista
  6. downfalll Kiiitän kovasti myös tekstin noteeraamisesta :3
    Voisin kyllä jonkinlaista vaatekaappi postausta ehkä tehdä tässä näin !

    VastaaPoista